Profiel

Mr van den Broek heeft gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Zij is in 2001 afgestudeerd in de richtingen Nederlands Recht en Bedrijfsrecht.

In november 2001 is Mr. Van den Broek als juridisch medewerker op de sectie ondernemingsrecht begonnen bij een middelgroot Amsterdams advocatenkantoor. Vervolgens is zij bij dit kantoor beëdigd als advocaat. Zij heeft vervolgens ook ruime ervaring opgedaan in het arbeidsrecht in de ruimste zin van het woord.

In 2003 heeft Mr. Van den Broek haar loopbaan bij een klein Haarlems kantoor voortgezet. Daar heeft zij een algemene praktijk gevoerd met als belangrijkste rechtsgebieden arbeidsrecht, personen- en familierecht, huurrecht en ondernemingsrecht. Daarnaast heeft zij tientallen gedupeerden van aandelenlease-constructies van Dexia Bank bijgestaan. Mr. Van den Broek heeft zowel verweer gevoerd voor gedagvaarde beleggers als beleggers begeleid naar een schikking in het kader van de Duisenberg-Regeling. Ook heeft zij in deze periode uitgebreid kennis gemaakt met en geadviseerd op het gebied van franchiserecht.

In 2005 heeft Mr. Van den Broek de stap naar een zelfstandige praktijk gezet door een samenwerkingsverband aan te gaan met een ander Haarlems kantoor. Hier heeft zij zeer veel zaken op het gebied van het personen- en familierecht en strafrecht behandeld.

In 2007 heeft Mr. Van den Broek haar eigen kantoor opgericht. Inmiddels heeft zij haar rechtsgebieden teruggebracht tot personen- en familierecht, strafrecht en algemeen verbintenissenrecht.

Mr van den Broek spreekt vloeiend Engels, goed Frans en Duits en kan zich tevens verstaanbaar maken in het Spaans.