Tarieven

Het uurtarief van Mr. Van den Broek ligt tussen € 175,- en € 225,- exclusief 21% BTW en is afhankelijk van het belang van de zaak en de spoed die de zaak heeft.

Mr. Van den Broek vraagt voorafgaand aan de start van de werkzaamheden een voorschot dat zij in depot houdt. De hoogte van het voorschot wordt in overleg met de client en afhankelijk van het belang van de zaak vastgesteld. Daarnaast ontvangt u maandelijks achteraf een gespecificeerde declaratie voor de gewerkte uren. Het voorschot wordt bij afsluiting van het dossier verrekend met de laatste declaratie.

Als de client een rechtsbijstandverzekering heeft, worden de werkzaamheden van Mr. van den Broek mogelijk vergoed door de verzekeraar. Als u voor vergoeding in aanmerking wilt komen moet u daarvoor eerst zelf schriftelijke toestemming van uw verzekeraar vragen.

Tot slot staat Mr. Van den Broek haar cliënten op alle gebieden behalve strafrecht bij op basis van gefinancierde rechtshulp (als toegevoegde of Pro Deo-advocaat).

U heeft recht op een toevoeging als uw inkomen en vermogen aan bepaalde voorwaarden voldoen. Mr. Van den Broek vraagt de toevoeging voor u aan.

Als u een toevoeging verkrijgt moet u een eigen bijdrage aan uw advocaat betalen. De bijdrage is in beginsel eenmalig en de hoogte daarvan is afhankelijk van uw inkomen en vermogen.